In Geen categorie

En ineens is daar dan toch de lente…de temperatuur loopt langzaam weer op, de eerste zonnestralen doen hun best. Kortom, het is tijd om de voorjaarskleren van de kinderen eens uit de kast te halen. En daar sta je dan. De meeste broekspijpen zijn intussen veel te kort, de mouwen idem dito en vrolijke jurken lijken ineens T-shirts geworden. Die leuke jas van vorig jaar dan? Ook alweer te klein en die van grote broer of zus past nog (net) niet. Wat te doen met al die niet meer passende, maar nog prima te dragen kledingstukken? Ze een tweede leven gunnen en een ander er blij mee maken? Zelf ook nog wat ‘nieuws’ op de kop tikken misschien? Tijd voor actie dus!

Daarom organiseert De Klink op 21 april a.s. van 10.00-17.00 uur een tweedehandskinderkledingbeurs in ons eigen dorpshuis, waar iedereen aan mee kan doen. Voldoende deelname is wel een voorwaarde. Duik dus in die kast en maak ruimte voor een frisse kindergarderobe. Kopen en verkopen is de bedoeling. Eén verkooptafel, incl.1x koffie/thee, kost 7,50 euro. Opgeven kan tot 11 april via e-mail/telefoon: info@deklinkkoudum.nl of 0514 521638 (De Klink).

De entree is gratis, voor de kinderen zijn er enkele activiteiten tegen een kleine vergoeding, zie onze posters en Facebookpagina.

Zaterdag 21 april hopen we jullie allemaal te verwelkomen in De Klink.