In Geen categorie

Aanstaande vrijdag is de openingsceremonie van het Dutch Open Pitch & Putt Golf in Koudum. Zoals we hier al eerder berichtten duurt dit evenement tot en met zondag en de hele internationale top doet mee. 120 spelers uit Nederland, Duitsland, Ierland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Denemarken en zelfs Cuba en Bahrein komen naar Koudum.

Zo zal de winnaar van 2017, Declan McCarron uit Ierland zijn titel verdedigen op het sterk bezette toernooi in Koudum en natuurlijk staan er ook enkele Koudumers op de deelnemerslijst. Zaterdag worden de eerste en tweede ronde gespeeld en zondag van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur zijn de finales. Op donderdag kunnen de deelnemers al oefenrondes spelen en de openingsceremonie is vrijdag om 17.00 uur.

De beste 20 spelers starten zondag om 12.00 uur en zij zullen rond 14.30 uur op de laatste holes uitmaken wie de winnaar van het evenement wordt. Naar verwachting zullen in de finales meerdere hole-in-ones worden geslagen die uiteindelijke tot absolute topscores zullen leiden. Het Dutch Open is onderdeel van een reeks internationale Pitch & Putt Golftoernooien: er worden ook wedstrijden in Ierland, Spanje, Italië, Australië, Chili en Japan gespeeld.

Gratis live muziek

Naast de sportieve activiteiten is er op vrijdagavond en zaterdagavond live muziek. Op beide avonden is de entree gratis en is iedereen welkom om te genieten van de muziek van ‘The Shannons’ op vrijdag en ‘Days to Imagine’ op zaterdag.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com