In Geen categorie

Op Donderdag 31 Mei 2012 werd er een klein feestje gevierd bij de Honden Club Koudum.

Tijdens de cursus Rally-Actief mocht eigenaresse Alinda van Kippersluis haar 100ste cursist verwelkomen. De gelukkige is Esther Zwaagstra uit Opeinde, met Famke, haar Cavalier King Charles Spaniel van één jaar oud. Zij kwamen die dag voor hun eerste les en ontvingen een cadeaubon voor een cursus ter waarde van 90 euro, een mooie bos bloemen, een mand vol lekkers, speeltjes en een zak voer van Biofood van Dierenwinkel Tommy’s te Workum. De medecursisten (één uit Makkum en twee uit Koudum) kregen lekkere koffie met gebak en de honden werden natuurlijk verwend met een lekkere traktatie. Ondanks de stromende regen viel dit goed in de smaak.

De Honden Club Koudum is op 3 september 2010 van start gegaan en de open dag leverde toen 15 aanmeldingen op. Inmiddels is de club gegroeid van één naar zes instructeurs, honderd cursisten en vele vrijwilligers voor allerlei hand en spandiensten.

Op 30 Juni a.s organiseert Honden Club Koudum een grote benefietwedstrijd voor "De Nomadenhof" te Sneek met ook ongeveer honderd deelnemers.