In Geen categorie

Hoor de wind waait door de bomen, zou de goede Sint dit jaar wel in Koudum komen?

Jazeker! Zaterdag 22 november 2014 komt Sinterklaas met zijn pieten om 13.30 uur aan in de haven van Koudum. Nadat de muziekpieten enkele liedjes hebben gespeeld zullen we Sinterklaas welkom heten. Vervolgens zullen we met elkaar richting dorpshuis de Klink lopen.

Onderweg zullen Sint en piet de Koudumer ondernemers ook vast wel een bezoekje brengen. Dus bent u te groot om bij de haven te staan, maar vindt u het Sinterklaasfeest stiekem wel het leukste feest van het jaar, doe dan rond tweeën uw boodschappen in Koudum want dan kunt u vast wel een glimp van de Sint opvangen.

In De Klink is voor de kinderen van groep 1 t/m 5 een kinderdisco georganiseerd dus kan er van 14.15 – 15.15 uur lekker gedanst en gezongen worden. Voor de oudste kinderen zijn er op hetzelfde tijdstip de "Sinterklaasgames". Deze vinden plaats in "De Dobbe". Mijter hangen, staf poepen, cadeau gooien, we gaan het allemaal doen! De peuters worden natuurlijk ook niet vergeten en mogen tussen 14.15 en 14.45 uur bij Sinterklaas komen. Dit jaar ontvangt Sint de peuters niet in De Klink, maar in de jeugdsoos!

Kortom, het belooft weer een gezellige middag te worden. Kom dus allemaal de 22e naar de haven?winkelstraat en naar De Klink/jeugdsoos dan maken we er een mooi feest van!!Meer informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar wiebeensasja@home.nl.

Henriëtte Hemmink