DFMopGlas start glasvezelcampagne in Súdwest Fryslân

Snel internet in Súdwest Fryslân is dichtbij.

De Fryske Mienskip op Glas (DFMopGlas) en Glasvezel buitenaf zijn samen een glasvezelcampagne in het gebied gestart! Doel?

Het aanleggen van een glasvezelnetwerk in het hele gebied!

Niet alleen voor de bewoners van het buitengebied, maar ook voor de bewoners van de kernen.

De coöperatie DFMopGlas maakt zich al jaren sterk voor de aanleg van glasvezel in Friesland. Het doel van de coöperatie is álle inwoners van de dorpskernen en het buitengebied te voorzien van glasvezel. De samenwerking met Glasvezel buitenaf maakt dit mogelijk.

Eind april sloeg DFMopGlas de handen ineen met Glasvezel buitenaf voor de aanleg van glasvezel in De Fryske Marren. De campagne loopt daar goed, de belangstelling voor snel internet onder de inwoners en bedrijven is groot.

Campagne van start in Súdwest Fryslân Initiatiefnemers voor glasvezel in Súdwest Fryslân legden contact met ons en hebben ons gevraagd ook in Súdwest een campagne te starten op korte termijn. Hier hebben wij hard aan gewerkt de afgelopen tijd en vorige week is de campagne van start gegaan. Misschien hebt u er al het één en ander over gelezen in de media?!

Vanaf volgende week zullen wij alle bewoners meer vertellen over de campagne die is gestart. Zij ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging voor een informatieavond in de buurt.

Team DFMopGlas,