In Geen categorie

Het cursusseizoen is weer voorbij en Galerie Singel 19 in Koudum is klaar voor de zomer. Op vrijdag 4 mei gaan de deuren weer open voor een zomer lang kunst & curiosa. In de opnieuw ingerichte galerie zijn deze zomer in het bijzonder landschappen van Jentsje Fekkes te zien. De omgeving waarin wij wonen, vormt hierin de inspiratiebron. In de schilderijen vind je verstilling en de rust en ruimte van het Friese landschap verbeeld in olieverf. Daarnaast maken ook stillevens en bloemen deel uit van de kunst in de galerie.

Behalve schilderijen zijn er in de galerie ook de brocante meubeltjes te vinden zoals kastjes, stoelen, tafeltjes en secretaires. Ze staan hier niet opgetast en kunnen niet zomaar uit de groothandel worden aangevuld. Het zijn stuk voor stuk unieke exemplaren die met liefde zijn opgeknapt en beschilderd, voor een tweede leven.

Singel 19 is elke vrijdag-en zaterdagmiddag geopend en tijdens de zomermarktdagen. Kijk ook eens op www.singel19.nl voor een groot deel van het aanbod.