In Geen categorie

Het terras van Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen is als zesde geëindigd in de top 100 van beste Nederlandse terrassen. Daarmee heeft Galamadammen het beste Friese terras! Vorig jaar was Galamadammen al de hoogste nieuwe binnenkomer (plaats 29).

Met name de bediening wist de jury zeer te waarderen: ‘Wat een toppers hebben ze hier tussen de tafels lopen’, staat in het juryrapport vermeld.

De winnaar van 2014 is terras Wollebrand in Honselersdijk. De top 100 wordt elk jaar samengesteld door Misset Horeca.

Het juryrapport:

Door de ligging aan het water wil het hier nog wel eens waaien, maar alle tafels zijn keurig gedekt en de kaartjes staan stevig verankerd in een robuust stuk steen. Het personeel completeert de uitstraling van het gehele terras: stuk voor stuk keurig verzorgd en gekleed. Complimenten! Iedere medewerker heeft constant een glimlach en blijkt oprecht vriendelijk, zonder dat het ‘gemaakt’ overkomt. We merken dat er geïnteresseerde gesprekjes worden gevoerd met gasten. Wat een toppers hebben ze hier tussen de tafels lopen. Valt er dan nog wat aan te merken hier bij Galamadammen? Niet echt. Het biertje is goed getapt en koud en het broodje roombrie kunnen wij iedereen aanraden. We sluiten dan ook graag af met een quote uit het juryrapport: ‘Al met al een fantastische ervaring.’ Dit is het beste terras van Friesland

bron: Omrop Fryslan