In Geen categorie

Door een professionele jury is hotel GalamaDammen uit 60 deelnemers aangewezen als een van de 5 beste trainingslocaties van Nederland Het hotel mocht zich na een schriftelijke voorronde in 20 minuten presenteren met nog 16 andere locaties. Aansluitend volgde een kritische vragenronde van de jury die bestond uit trainers van diverse trainingsbureau’s uit het hele land. Personen die als geen ander weten waaraan locaties moeten voldoen. De criteria waarop werd beoordeeld liepen uiteen van ligging, bereikbaarheid, flexibele inrichting van zalen, aanwezigheid van daglicht, klantgerichtheid, annuleringsvoorwaarden, prijs/kwaliteitsverhouding.

Zonder een volgorde aan te geven heeft de jury een top van 5 samengesteld die zichzelf de beste trainingslocaties van Nederland mogen noemen voor het jaar 2005/2006. GalamaDammen werd door de jury geroemd om zijn ligging aan het water, de doelgroepkeuze, internetsite, de bijzondere out-door mogelijkheden met o.a. het van zeilen met skûtsjes, de flexibiliteit en vriendelijkheid van het personeel, het regelen van speciale op maat gemaakte arrangementen.

“We zijn hartstikke trots op deze erkenning” zegt Gerard Haitsma Sales manager van het hotel. “Omdat zuid Friesland niet heel erg veel bedrijven voor de vergadermarkt bezit, zijn we altijd genoodzaakt om verder te zoeken binnen Nederland. We hebben nogmaals ook weer bij de jury benadrukt dat Friesland toch echt niet zo ver weg is als er altijd wordt gedacht”. “Deze opsteker is voor ons bedrijf super!”.