In Geen categorie

Bulte Nijs Online mag dan een poosje ingeslapen lijken, dat wil niet zeggen dat er in Koudum niets gebeurt. Integendeel, de sloop van de woningen aan de Douwe van Epemastraat is begonnen, de hervormde kerk is onlangs voorzien van een nieuwe regenpijp en het mes is gezet in het kraakpand aan de Tjalke van der Walstraat. En dat zijn goede feiten, want ergens tussen 16 en 19 mei komt de internationale jury om ons dorp te beoordelen in de aanloop naar de verkiezing van het mooiste dorp van Europa.

Iets anders is het volgende. Wij maken u erop attent dat aanhangers, bootjes en meer van dat soort zaken die door u tijdelijk geparkeerd zijn op gemeentegrond, moeten worden weggehaald. Doet u dat niet, dan loopt u grote kans dat de gemeente het voor u doet en dan mag u een en ander na legitimatie en betaling weer komen terughalen.

Goed nieuws voor de eigenaresse van een gouden oorbel die verloren was geraakt. Hij is teruggevonden en kan na een afspraak via telefoonnummer (0514)523009 worden opgehaald.

Tenslotte dit. Mocht u een klein verhuizinkje gepland hebben dan kunt u terecht bij een plaatselijke transportondernemer die onlangs een oud, maar betrouwbaar vrachtwagentje heeft aangeschaft. U kunt hem bellen op (0514)521942. Waarbij wij het vermoeden uitspreken dat die laatste vier cijfers aardig overeenkomen met het bouwjaar van zijn auto.