In Geen categorie

Naar een andere datum…….

Omdat Hemelvaartsdag dit jaar zeer vroeg is heeft de organisatie van het Dobbefestival besloten het festival te dit jaar verplaatsen naar zaterdag 31 mei.

Het jaarlijks terugkerend festival heeft de eerste bands gecontracteerd met de meest uiteenlopende genres uit binnen en buitenland. Van Nederlandstalig tot Balkanbeat en van Stevige Rock tot Shanty. Een greep uit de tas zijn o.a. Jitiizer, 3J’s, Fragment en de Italiaanse sensatie Guns n’ Roses tribute Muppet Suicide.

Dit jaar zal het Dobbefestival een extra groot feest worden met ‘s middags hilarische boeren volksspelen met o.a. het spectaculaire boeren beach volleybal en live muziek van o.a. Piter Wilkens, popworkshopbands en shantykoren.

Ook voor het eerst dit jaar is het nieuwe binnenpodium in de Jeugdsoos toegevoegd met verschillende DJ’s welke Hardcore, Industrial hardcore en Fenchecore ten gehore zal brengen.

Kortom een super zaterdag vol met activiteiten voor jong en oud met live muziek van artiesten uit binnen en buitenland. Meer hierover in het volgende nummer van Bulte Nijs.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief op www.dobbefesival.com