In Geen categorie

Dobbefestival zaterdag 16 mei 2009 voor jong en oud!

Het Dobbefestival zal dit jaar op zaterdag 16 mei vanaf 13:00 uur weer knallen voor jong en oud!

De eerste bands zijn vastgelegd. Zo zijn de “pretfolkband” PATER MOESKROEN, de “top100 band” VANGRAIL, de nr.1 artiest van Fryslân GURBE DOUWSTRA, de Amerikaanse Eileen Rose,

ACDC tribute AC-Daisies en volkszanger René Karst enkele namen voor de 10e editie op de twee buitenpodia.

Ook dit jaar zal het Theatercafé aanwezig zijn met onder andere voordrachten van Tsjêbbe Hettinga samen met de Angolese zanger en multi-instrumentalist Basile Maneka en voorstellingen van Elske de Wall en Katterpillaar.

De Jeugdsoos zal worden gevuld met tal van verschillende DJ’s die frenchcore, hardcore en oldschool ten gehore zullen brengen

Naast muziek wordt dit jaar tevens veel aandacht geschonken aan sport en entertainment voor jong en oud. Waaronder de hilarische boerenvolkspelen voor de regionale teams met onder andere het spectaculaire boeren beach volleybal waarvan de opgave inmiddels is gestart (zie opgave formulier www.dobbefestival.com).

Ook heeft de organisatie één van de vier officiële voorrondes voor de “Sterkste man van Nederland” naar Koudum weten te halen waar een kleine twintig krachtpatsers zich zullen proberen te plaatsen voor de eindronde.

Kortom, een super zaterdag vol met activiteiten voor jong en oud met live muziek van artiesten uit binnen- en buitenland, diverse eetstands met verschillende specialiteiten en drinktentjes enzovoort. Meer hierover op de website www.dobbefestival.com.