In Geen categorie

Op zaterdag 29 mei 2010 vanaf 13.00 uur zal wederom het evenemententerrein achter mfc “De Klink” in Koudum plaats bieden voor maar liefst 5 verschillende podia, waarop vele groepen in de meest uiteenlopende genres voor het nodige vuurwerk op het 11e Dobbefestival zullen zorgen.

Ook voor het aankomend festival is de organisatie er weer in geslaagd diverse bekende namen te contracteren met zowel nationale als internationale acts voor jong en oud. Naast muziek en theater is er gezorgd voor vermaak in de vorm van graffiti en sportieve activiteiten.

Dit jaar zal het Dobbefestival net als vorig jaar een extra groot feest en succes worden met ‘s middags voor regionale teams het spectaculaire “Streetkings” Boeren Panna. Hier zullen diverse ploegen strijden om de beruchte Dobbefestival bokaal en een leuke geldprijs. Zie hiervoor op de site.

Kortom een super zaterdag vol met activiteiten voor jong en oud met live muziek van artiesten uit binnen- en buitenland, diverse eetstands met verschillende specialiteiten en drinkstands enzovoort…

Koudum, locatie: De Dobbe, zaterdag 29 mei 2010, aanvang 13.30 uur.

Entree tot 16.00 uur: € 10,00 (voor de gehele middag en avond) na 16.00 uur: € 15,00

Kinderen tot 12 jaar, mits onder begeleiding, gratis.

Slechtweer accommodatie aanwezig