In Geen categorie

De 6e zomermarkt en normaal gesproken ook de afsluitende. Echter omdat het seizoen voor de gasten in de zuidwesthoek nog in volle gang is wordt er waarschijnlijk nog een 7e aan vastgeplakt.

Wel hebben we deze 6e zomermarkt een fantastisch programma. Uiteraard een grote variatie in stands net als de afgelopen keer. Maar daarnaast …

Circusschool ‘De Hoogte’ komt weer met de geweldige steltlopers en daarnaast workshops voor kinderen, die wel eens een circusact willen proberen.

Ronald Klok komt niet alleen als vuurspuwer, maar neemt een heel kindertheater mee. Een spannend verhaal speelt zich daar af. Entree is vanzelfsprekend gratis.

Of het nog niet genoeg is, wordt op het Frieslandplein weer een flinke laag zand uitgespreid. ’s Middags worden hier Beachvolleybalwedstrijden gehouden voor de jeugd tot 14 jaar.’s Avonds is de grote zandbak het toneel voor een beachvolleybaltoernooi voor 15 jaar en ouder. Liefhebbers voor één van beide toernooien kunnen zich opgeven bij Unieck, cadeau & sfeervol wonen en tot 12.00 uur op het plein.

Tijdens het avondprogramma zal Disco Silver de gezelligheid ongetwijfeld verder verhogen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig. Van 10.00 tot 23.00 uur een aansprekend programma. Aan u de kans om dit alles tot een groot succes te maken.