In Geen categorie

Geen loze kreet, maar een serieuze waarschuwing. De redactie van Koudum.nl heeft recent al diverse meldingen gekregen van verontwaardigde dorpsgenoten die onder wel zeer verdachte omstandigheden hun geliefde huisdier(en) dood aantroffen, hetzij buiten, hetzij binnen.

Dit alles maakt het niet onwaarschijnlijk dat een extreem doorgeslagen dierenhater Koudum tot zijn prive oorlogsgebied heeft uitgeroepen en dat alles wat kat of hond is er aan moet geloven. Daarbij zeer waarschijnlijk gebruikmakend van vergiftigd vlees. Dat de arme beesten hierdoor een gruwelijke pijnlijke dood sterven komt bij deze harteloze imbeciel waarschijnlijk niet op. Net zo min als het immense verdriet dat hij veroorzaakt bij de eigenaren van de beestjes die plotseling van hun dierbare huisgenoten zijn beroofd.

Ons advies is om alert te zijn op individuen die op verdachte wijze rond uw huis sluipen. Neem het recht niet in eigen hand, maar meld het bij de politie. En zou u deze potentiele dierenmoordenaar herkennen, aarzel dan niet om aangifte te doen. Maar voor alles, blijf waakzaam!