In Geen categorie
Virus

Virus

De Súdwester bestaat 35 jaar! Dit wordt gevierd met een groot feest op het plein in hartje Koudum én met een trailertour door de Lytse Súdwesthoeke.

De Súdwester wil u laten zien wat een culturele stichting zoal voor u kan betekenen. Met muziek, dans, cabaret, activiteiten voor de kinderen op en rond het Centrium, op het Frieslandplein in Koudum. Maar ook met een heuse trailer-tour door de Lytse Súdwesthoeke. De band Virus speelt op diverse locaties, in Molkwerum, Warns, Hemelum, it Heidenskip en komt daarna naar Koudum voor de finale. Zij zullen niet alleen zijn, ook Grytz en Grize, en de bands Hospes en Zachte Berm treden op in Koudum.

En zoals gezegd, er is niet alleen muziek. Ernest Beuving geeft een preview van zijn theater-voorstelling die in het seizoen 2016-2017 voor u gecontracteerd is. De Welle en de Grovestinshof, de basisscholen in Koudum, werken mee. Zij zullen enkele liedjes ten gehore brengen. Daarnaast een optreden van de Streetdance groep, en een cabaret-item.

Voor de kinderen zijn er diverse activitieten: van schilderen met Tjitske en beeldhouwen met Herma, tot geschminkt worden door Petra en stoepkrijten.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, in de horeca-tent zijn hamburgers en natuurlijk een verfrissend drankje te verkrijgen.

Vier het jubileum mee en kom zondag 10 juli naar één van de trailerlocaties en/of naar het plein in Koudum.

Start trailertour 13.15 uur te Molkwerum, start Pleinfeest Koudum 15.00 uur.