In Geen categorie

De afgelopen jaren is er veel gedaan aan groot onderhoud van de kerk. De buitenkant ziet er dan ook weer prachtig uit. Nu nog het interieur. Zoals u hebt kunnen lezen in de laatste Bulte Nijs. (Lees ook het verhaal op het PKN-gedeelte van deze site). De geplande herinrichting is begroot op € 180.000,–. Een derde van dit bedrag, €60.000,– dus, moet door ons allen opgebracht worden.

Wie een dergelijk groot bedrag ziet, kan geïmponeerd raken en aan de haalbaarheid twijfelen. Maar degenen die erin geloven, stralen energie uit en kunnen bergen verzetten. Deze energie werkt aanstekelijk waardoor steeds meer mogelijk wordt. Vanzelfsprekend is het succes niet, maar als de betrokkenheid groot is, kan het ongelooflijke mogelijk worden.

In de komende tijd zal door middel van allerlei acties gewerkt worden om het streefbedrag van €60.000,– bijeen te krijgen.

Donderdag 16 maart 2006 vindt de eerste actie plaats.

De jeugdclubs en leiding zullen vanaf 18.00 uur huis aan huis fleurige violen verkopen. Een lentestart waar muziek in zit. Het wordt een vioolconcert dat heel Koudum zal ontroeren. Als we allemaal meedoen, gaat het spelenderwijs en geeft het veel voldoening.

“De tsjerke yn it midden”

Actiecomité Herinrichting Martini