In Geen categorie

Collectanten Hersenstichting gezocht

Bijna iedereen krijgt in zijn leven wel te maken met een hersenaandoening of een hersenbeschadiging, bijvoorbeeld een tia, beroerte, hersenbloeding, een hersentumor, of ten gevolge van een ongeval. Dit kan bij onszelf zijn, of bij een familielid, kennis, vriend of vriendin. We kunnen daarbij denken aan verlammingsverschijnselen al dan niet blijvend, spraakuitval, karakterveranderingen en dergelijke, of werk wat niet meer uitgevoerd kan worden. In veel gevallen heeft een dergelijke gebeurtenis een grote impact op het leven van de patiënt, maar veelal ook op dat van de mensen eromheen. Op het gebied van hersenaandoeningen is medisch gezien nog veel onbekend en worden er vele onderzoeken gedaan. Hier is nog steeds heel veel geld voor nodig!

De Hersenstichting steunt deze onderzoeken naast andere steun op dit gebied, onder andere wordt één keer per jaar een landelijke collecte gehouden. Dit jaar hebben ruim 15.000 collectanten hun best gedaan zoveel mogelijk geld in te zamelen met een prachtig resultaat, maar het is nog steeds niet genoeg! De komende collecte, 27 januari t/m 1 februari 2014, hopen we met nog meer collectanten op pad te gaan. Doet u mee?

Wilt u wat terug doen voor dat familielid, die kennis, vriend of vriendin die getroffen is door een hersenaandoening en waar al het mogelijke is gedaan zijn of haar verdere leven zo dragelijk mogelijk te maken of gewoon uit sympathie voor het beoogde doel, meldt u dan aan als collectant.

U kunt dit doen, door u aan te melden bij regiovertegenwoordiger Akke Hornstra,

telwfoon 06 – 13 77 84 91 of per mail ahornstra@hersenstichting.nl Voor meer informatie kun u kijken op www.hersenstichting.nl

Aarzel niet, U steunt hiermee een goede zaak, en het kost u relatief weinig tijd.