In Geen categorie

Zanger Lucas Kramer geeft in november zeven concerten waarbij hij zijn nieuwe cd ‘Open Armen’ presenteert. Tijdens deze avonden deelt Lucas de bijzondere verhalen achter de liederen. Op vrijdag 22 november is hij ‘s avonds in de Martinikerk in Koudum.

“Het is een prachtig beeld: Iemand die speciaal voor jou klaar staat, met Open Armen,” vertelt Lucas. “Ik denk dan direct aan diverse voorbeelden uit de Bijbel, zoals de gelijkenis van de verloren zoon. Bij het samenstellen van de liederen voor de cd en de concerten bleek dat ieder lied wel een deel van de titel Open Armen in zich draagt. Dit ontroerende thema loopt als een rode draad door de avonden heen.”

Het belooft een sfeervol concert te worden met prachtige muziek en teksten die direct bij de luisteraar binnenkomen. Vrijwel alle liederen zijn speciaal gearrangeerd voor een band en strijkers, waardoor een extra dimensie wordt toegevoegd aan de muziek. Een voor de gelegenheid samengestelde groep vocals maakt de avond compleet. Iedereen van harte welkom een van de zeven bijzondere concerten mee te beleven!

Dit concert wordt georganiseerd door ‘Zingen in de kerk’ in samenwerking met Kerk in Actie. De opbrengst van de kaartverkoop is voor een goed doel.

Wanneer:        Vrijdagavond 22 november
Waar:              Martinikerk in Koudum
Tijd:                 20.00 uur
Toegang:        € 10 per persoon

Rechtstreeks kaarten bestellen kan hier.