jan
29
vr
Online Bingo
jan 29 @ 20:00
Online Bingo

Praktijk de Zwaluw gaat een online bingo organiseren! Je kan gewoon vanuit huis meespelen, dus volledig coronaproof.  Wie is er niet toe aan een beetje gezelligheid?

● Wanneer: Vrijdag 29 januari
● Tijd: Aanvang 19.30 start 20.00 uur
We gaan 5 rondes bingo spelen + een super ronde.
Er zijn erg leuke beauty prijzen te winnen!
● Kosten: 10 euro + eventueel kaartjes super ronde los 2,50 euro
Doen jullie mee?
Kaartjes kunnen besteld worden via whatsapp of sms naar 0514-593044 (zakelijk mobiel nummer)
● Vol = vol
Ik kom de bingo kaarten bij je brengen in en om Koudum (max 10 km). Dit pas na betaling.

Update 22 januari: Het aftellen kan beginnen de voorbereidingen zijn in volle gang! Zin in een leuke avond, geef je snel op dit wil je niet missen! We zijn nog even aan het kijken wat handig is qua start tijd i.v.m. de avond klok of eerder beginnen of verplaatsen naar zaterdag of zondagmiddag wat denken jullie? Op geven kan via whatsapp naar het nummer 0514593044.

feb
20
za
Online pubquiz
feb 20 @ 20:00
Online pubquiz
In samenwerking met De Klink organiseert de Oranjevereniging van Koudum een online pubquiz. Veel leuke dingen kunnen in deze tijd niet doorgaan en de Oranjevereniging vond dat het hoog tijd was om even wat leuks te gaan doen. Dat wordt dus een online pubquiz, een gezellige avond die ook nog eens coronaproof is. Die vindt plaats op 20 februari. Bij de online pubquiz hoort ook een lekkere versnapering. Deze wordt samengesteld door dorpshuis De Klink in de vorm van een borrelbox. De online pubquiz gebeurt via Zoom/Teams, zodat de deelnemers ook nog contact kunt houden om op die manier ‘samen’ te zijn. Mensen die mee willen doen kunnen zich vóór 12 februari aanmelden via oranjeverenigingkoudum@gmail.com. Op 20 februari wordt de borrelbox thuis bezorgd. De kosten voor pubquiz en borrelbox zijn € 15,00 (voor twee personen). Door mee te doen hebben de deelnemers zelf een gezellige avond en ze steunen er het Koudumer dorpshuis De Klink mee.