Hartelijk welkom bij Hoekema's Schildersbedrijf

                            Versterking Hoekema’s Schildersbedrijf

 Per  1 maart 2013  is Rudi van der  Wal toegetreden tot  het team van  Hoekema’s Schildersbedrijf. Het  bestaat nu uit Ronald en Rudi. Een behoorlijke verjonging. Ronald  en Rudi zijn beiden  33 jaar  en  zijn een  goed  op elkaar  ingespeeld duo dat elkaar al vanaf de schooltijd kent.  Rudi, die al sinds mei 2012 al regelmatig bijsprong, werkte voor- heen bij een  bedrijf  in Lemmer. De duurzaamheid van Hoekema’s  Schildersbedrijf is hiermee  gewaarborgd. Het bedrijf  heeft, ondanks de recessie, gelukkig  werk genoeg en hanteert nog  steeds de  6% BTW regeling op de werkzaamheden. Kortom, Hoekema’s Schilders- bedrijf steekt met Rudi goed van Wal

Hoekema's schildersbedrijf is al ruim veertig jaar actief in de schildersbranche.
Wij verzorgen voor u onder andere het schilderwerk binnen en buiten, zowel onderhoud als nieuwbouw. Ook voor behangwerk en (isolerend) glas bent u bij Hoekema's schildersbedrijf aan het juiste adres.

Sinds 2015 is het bedrijf uitgebreid met autoschade herstel, ook kunnen wij andere spuit werken voor u verzorgen, zoals keukens, meubelen, deuren, enz.

Door ons vakmanschap te combineren met gebruikmaking van professionele producten en daarbij rekening houdend met de wensen van onze klanten, kunt u rekenen op een voortreffelijk eindresultaat.

Ook verkopen we u nog graag alle verfproducten zoals flexa en sikkens producten. Graag even na 16.30 uur of even een telefoontje.

Tel. 0514-522758, Rudi 06.13858337, Ronald 06.12873927.