In Geen categorie

Hallo Koudumers,

De Koudumer Feestweek 2008 zit er aan te komen.

Dat betekent voor “de” vrijdag dat het dit jaar weer de beurt is aan het Koudumer Straatfestival: “de Beantsje Kriich”. In eerste instantie stond er een optocht in ons programma, maar vanwege te weinig animo gaat deze niet door.

We willen jullie vragen om mee te doen, zodat we er een leuke, gezellige, creatieve en vooral feestelijke dag van kunnen maken. Natuurlijk wordt ook de Beantsje Kriich Bokaal weer uitgereikt. Twee jaar geleden ging deze publieksprijs naar toneelvereniging Artiku. Maar let wel… meedoen is belangrijker dan winnen!

Iedereen die iets leuks wil doen op gebied van toneel, zang, dans of iets heel anders, kan zich alleen, met z’n tweeën of met een groep (buurt, wagenbouwploeg, vriendenclub, buren, etc.) opgeven. Elk optreden dient ca. 10 minuten te duren. In de loop van de ochtend kan dit optreden dan maximaal drie keer herhaald worden.

U kunt ook kiezen voor het verzorgen van een (kinder-) activiteit. De tijdsduur daarvoor hebben we op twee uur gezet.

Waar en wanneer?

Vrijdag 12 september 2008 van 10.30-12.00 uur. Aansluitend is het matinee.

Plaats van actie is de Hoofdstraat vanaf het ‘Wapen van Friesland’ tot aan café ‘Spoorzicht’. De feestcommissie zorgt ervoor dat alle activiteiten in een programmaboekje worden ondergebracht.

Meedoen?

Laat ons voor eind juni telefonisch of per e-mail even weten of u met een ploeg of individueel meedoet aan het Koudumer Straatfeest.

U hoeft hiervoor natuurlijk nog geen kant en klaar programma te hebben. Alleen aangeven of het om toneel, zang, dans, (kinder-)activiteit of ……? gaat, is voldoende. In juli stemmen we het dan wel verder met elkaar af.

Bel ons gerust als er nog vragen zijn, maar liever nog, meldt u aan!

Namens de Feestcommissie,

Marcha Meijer 06-20208892 marchameijer@home.nl

Wybe Leenstra 06-51512325 wybe@home.nl

Jurjen Faber 06-40244974 jurjen.saskia@home.nl

Teake van der Veer 06-12930961 jacoteake@hotmail.com