In Geen categorie

Toneelvereniging Artiku speelt op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari in de Klink de knotsgekke klucht "Dat ha jo goed sketten" Ook wel bekend onder de naam "The wild goose chase"

Dit stuk van de Engelse schrijver Derek Benfield speelt zich af op het kasteel van de excentrieke Lord Elrood. Deze kasteelheer heeft door zijn waanbeelden een vreemde verhouding met de postbode.

Ook de verdere bewoners blijken vreemde vogels te zijn. Zijn vrouw, lady Elrood, heeft vreemde slaaprituelen en haalt wel eens namen door elkaar. En Jenny, een schotse logeerster blijft wel heel lang hangen. Dochter Patricia lijkt redelijk normaal, een hele prestatie als je kijkt naar de karakters die plots op komen duiken. Zo is daar de gespannen fotograaf Chester die het kasteel binnenstormt. En wat hebben de twee pianostemmers te zoeken in het kasteel? Ook is dan nog de archeologe die helemaal bezeten is van het kasteel. De nieuwe dienstmeid Ada weet het allemaal niet meer en raakt ook verstrikt in het verhaal met vreemde situaties. Weet de zachtaardige politieman Hilary een oplossing op alle vragen? Je kan het zelf gaan zien in de Klink.

Actie, achtervolgingen, persoonsverwisselingen en absurde situaties met knotsgekke humor. Dit alles wordt op het toneel gebracht door een spelersploeg van wel 10 personen waaronder de terugkeer van oude bekenden. De regie is in handen van Lucas Hoogkamp.

Kaarten 6 euro in de voorverkoop bij boekhandel Muizelaar en 7,50 euro bij de deur. De deur is open om 19:30 en het doek gaat om 20:00 uur open. Zaterdag is er na afloop live muziek. Graag tot ziens in de Klink te Koudum.